Mediacampagne 'Beter'

Voor Olympisch kampioen Maarten van der Weijden regelden planning & media-management rondom zijn campagne 'Beter'.

De voormalig sportman van het jaar en gouden Olympiër (10km open water zwemmen) Maarten van der Weijden (MvdW) had 5Kamp Beweegt gevraagd voor zijn “zelfprofilerings-campagne”. Maarten was bewogen door de 5Kamp en wilde met een soortgelijke website als www.5kamp.nl zijn persoonlijke doelstellingen een platform te geven.

Samenwerking

Vanuit de strategie van 5Kamp Beweegt en in samenwerking met Anneke (webprogrammeur), Evelien (grafisch ontwerp) en Reza (fotograaf) is er hard gewerkt aan de zelfprofileringscampagne: “Beter”. Elisa Media verzorgde planning en media-management van het hele project.

In de beginfase bestonden de taken van Elisa Media uit het inventariseren van de wensen en content. Vervolgens hebben we een functioneel ontwerp geschreven. Deze werd aan de grafisch ontwerper en programmeur voorgelegd. Zij konden op basis van dit functioneel ontwerp aan de slag. In deze fase van het traject hielden we de planning in de gaten en zorgden we dat de feedback op de juiste manier verwerkt werd. Voor de fotoshoot maakten we een callsheet. Bij oplevering van de website heeft Elisa Media ondersteuning geboden bij het vullen van de pagina's en het optimaliseren van de website voor de zoekmachine.

Bekijk het eindresultaat op www.beter.nu.

Infographic

De infographic ‘In 5 stappen naar de top‘ laat zien welke methodische opbouw 5Kamp Beweegt hanteert om uiteindelijk tot een totaalconcept te komen. Meer informatie over het project en de stappen lees je op http://5kamp.nl/maarten-van-der-weijden-beter/